21 Ocak 2011 Cuma

Sundum.



Bugün bölüm jürisine bitirme tezimi sundum. Takım elbisemin altına Adanalı bir cono olduğumu kanıtlarcasına spor ayakkabı giydim, çünkü rugan ayakkabılardan nefret ederim, onlar da benden haz etmezler. Herkes birer babyface olmuşken, ben bilerek azıcık sakal bıraktım yüzümde. Skerler deyip piercingimi de çıkarmadım. İyiydim, iyi.

Takım elbisemle TAŞ olduğum için, otobüse binip arka sıralara doğru ilerlerken tüm yakışıklı çocuklar yanağımdan makas aldı. Bu bana süper bir moral oldu.

Sunumumu bitirdiğimde ise tüm jüri ayakta alkışladı. Hepsi tek tek elimi sıkıp, “Bugüne kadar dinlediğim en süper sunumdu feanor, adeta yıktın geçtin. Ayrıca çok şık olmuşsun, sunumlardan sonra odamda görüşelim, seksi şey seni” dedi. Kadınları zaten eliyorum, ilgi alanımda değiller; bilgisayar mühendisliğindeki tüm erkek hocalar da 50 yaş üstünde ve dötü göbeği salmış insanlar olduklarından “Kalsın,” dedim, “ama bir çay ısmarlarsanız içerim.” O an, herkes çay ısmarlamak için birbirini itti. Kantin önü adeta bir can pazarıydı.

100 üzerinden 250 aldım; genel ortalamamı da bu güzel sunum sayesinde direkt 4.0 yapacaklar. “Ben sana nasıl DD verdim 3. Sınıfta, üstelik depresyondaydın, kendimden nefret ediyorum!” diyerek ağlayan hoca bile gördüm.

Sonrasında gerçekten sevdiğim iki hoca, eşleri ve iki arkadaşımla beraber bir yerde oturup yemek yedik ve içtik. - ama ben sarhoj değğilim. Hesap 250 TL geldi. Onlar ödedi. Oh.

Özet olarak mutluyum. Şimdi de gidip yatacağım. Zira “sıçtın mavisini” gördüğüm gecelerin sayısı, görmediğim gecelerin sayısını 5e katlıyor.

Bir şiir yazacak olsam tek bir mısradan oluşurdu: “Uykum var.”

Hepinizi AA ile öpüyorum.

- - -

Görsel: deviantart; Thumbs Up by Aurrum
Şarkı: grooveshark; The Fratellis - Chelsea Dagger

16 yorum:

. dedi ki...

ne mütiş şeysin sen :D yarıldım sahnelere :D

Serkan dedi ki...

idolümsün nokta.

feanor dedi ki...

/* XG: otobüsteki yakışıklılar. skjhaskjhsjksa. */

feanor dedi ki...

/* Serkan: bebişimsin. üç nokta... */

Karōshi dedi ki...

ben ilgi alanına girmiyor muyum şimdi aşkolsun Feanor.. geçmiş olsun canım.. haftaya keşke ben de iyileşsem hem kalben hem bedenen.. de bir içsek şöyleeee misss:) kutlasak:)

feanor dedi ki...

/* karoshi bebeğim sen gaylerin ilacısın. Senin güzelliğini görenlerin hetero olası geliyo, o derece! ama dünya ahiret bacımsın, bu konuda n'apcez? :D Çok çok güzel olur. Önümüzdeki hafta 3 tane finalim var hepsi de kol gibi. Ama geçiyo zaman çabukça. Ayarlayalım öyle bir şey. Kalben tam iyileşmemiz olsak da; içkiyle, sigarayla, sevgimizle saralım yaraları; sarılalım sıkı sıkıı! */

Brajeshwari dedi ki...

o takım elbiseyi giyip, bana da aşka dair bir sunum yap..:)
3500 puan vericem. İçkiler benden, sonra söz yanagindan makasta alacagım... Tamam biliyorum biz kadinlarla ilgilenmiyorsun ama, en azindan yanaginda "benden" aldigin makas izi arttirir cazibeni... :)

öptü ben...

feanor dedi ki...

/* Brajeshwari: Yaparım, Romayı'da yaparım. Gerçekten istiyor musun? İngilizce mi olsun Türkçe mi? :)

3500 puan iyiymiş, ama bonus da isterim, gerçi içkiler bonus olarak makbul.

Kadınları cezbetme konusunda bir problemim yok çok şükür, sorun erkeklerde. Hatta heteroları da cezbediyorum sorun gaylerde.

Ayakkabı olayı iyiydi ama, o kadar rugan arasında BAYA bi dikkat çekti :D */

üryan dedi ki...

Böyle bakarken ,hafiften alt dudağını da büzmüşsündür sen, mahzun çocuklar gibi..
Unutamadığım, birkaç yüzden biri de seninki güzellik biliyor musun..
hangi hoca sana kaç puan veriyor bilmem de, benim büyün puanlarım senin olsun..Puan/tiyelim benim..

Şafak sayıyorum yaaa ,ne zaman görüşücez diye.

**ps: tercihlerinin değişme ihtimali yok mu cidden yaa :(

beenmaya dedi ki...

oooo bana ne bende isterim sunum. kaç vereceğim de süpriz olsun söylemem :))))

feanor dedi ki...

/* üryan: Utandırıyorsun beni güzellik :)Az kaldı, 7sinde dönüyorum kebap kokan memleketimden :P Ama tercihlerimi (yönelim diyelim) değiştirme şansım yok :P Sanki hep bir şeyler eksik... ahhahaha. */

feanor dedi ki...

/* maya-san: Tamam o zaman adanadan döndüğümde "Aşka Aşık Olma Hali" adlı sunumuma hepinizi bekliyorum. İçkiler sizden, obsesifliği sunması benden. */

Dallama Blogger dedi ki...

biz yırtı kot emanet gömlekle gidiyoruz adam takım elbise giyiyor

feanor dedi ki...

/* Telekinesis: Elhamdülillah zenginiz hocu. */

Büşra Bayram dedi ki...

hahaha çok eğlendim :D

feanor dedi ki...

/* Hayal Meyal: Hoşgeldin :) Daha nice gülmelere efennim. */