9 Aralık 2009 Çarşamba

Şebnem Ferah Geliyor!


Beni tanıyan herkes Şebnem Ferah'ı ne kadar sevdiğimi bilir.

Her konserinde kendimden geçerim, İstanbul'da tanıştığım neredeyse herkese "Şebnem'i tanıyor musun, tanıyan birini biliyor musun???" diye sormuşumdur.

Onunla tanışma hususunda ahlaksız tekliflere bile açığım, o derece. Öyle 300,000 dolara gerek yok yani.... (Şehrazat'ınki, gerçeksen ve görüyorsan bi mail at.)

En son 2005te dinlemiştik Şebnem Ferah'ı yeni şarkılarıyla... 2007de konser albümü çıktı, hatta Alkım ve D&R çalışanları bıkmıştı benden; görür görmez "gelmedi ne yazık ki" diyorlardı. DVDsinde tanıdığım herkesi görmüşken ve suratımı asarken; taaa en sonlarda, Vazgeçtim Dünyadan'da kendimi görünce resmen çığlık atmıştım.

Ve yeni albüm geliyor. Şebnem Ferah "Benim Adım Orman" albümüyle 16 Aralıkta bizlerle olacak.

Kadın, Artık Kısa Cümleler Kuruyorum, Perdeler, Kelimeler Yetse ve Can Kırıkları adlı albümlerden sonra "Benim Adım Orman" adı çok garip geliyor. "Benim adım Osman" , "Benim adım Orhan", "Benim adım Kırmızı" gibi çağrışımlar yapmıyor değil. (serbest çağrışım engellenemez!)

Üstelik ilk defa "farklı" bir kapakla çıkıyor karşımıza Şebnem Ferah. Sabahtan beri arkadaşlarımla oturmuş kapağı konuşuyoruz MSN'de. O öndeki kırmızı pıtırcıkları sevemedim ben. Önünde şehir arkasında Orman; hoş olmuş. Konser albümünde gördüğümüz "Şebnem Ferah" yazısı bir logo haline gelmiş belli ki... Kırmızıdan yeşile, alevden ormana dönen bir logo; uyumlu olsun diye alta fırfırlanmış kırmızı pıtırcıklar. Onun yerine evlerin ve şehrin ışıklarını cart bir kırmızıyla gösterseler daha uyumlu olurdu bence.

Velhasıl kelam; merak ediyorum. Albüm sert mi olacak, albüme adını verdiğini düşündüğüm "Benim Adım Orman" adlı şarkı nasıl olacak? Bilmiyorum, bilemiyorum. Sabredemiyorum.

16 Aralık olsun bir an önce!!!! :)

Çok Pis PiEs: Çalışmıyorsun diyenlere kapak (kapak, tersten okununca da kapak); bugün proje teslimini yaptık, tasarladığımız poster 2. oldu, hıh! IT-Infrastructures dersi başarıyla geçildi. Ayrıca İsveççe sunumumu da yaptım bugün; İstanbul'u tanıttım, Swedish for International Students, Level 1 de||da!? başarıyla geçildi, hıh (2)! Bra!

Çok Pis PiEs 2: Türk yemeği istiyoruz isyanı başladı burada. Kısır yapcam sanırım. Dolma zor iş, doyuramam elin 238746 ispanyolunu, 12376 italyanını, 1234 fransızını... Inte Bra!

görsel:
esenshop

8 yorum:

Ozan Kayra dedi ki...

kolunu inceltmişler fotoşopla, gözümden kaçmadı. bi de seksi bi imaj yapmış. şarkılarında da büyümüşse böyle ne ala =p

bi deeee.... sağolsun bana doğumgünü hediyesi olarak albüm çıkarmış. hemen bunu aldıracak birini bulmalıyım!! =)))

beenmaya dedi ki...

aldın yemek tariflerini kır dizini yap hatta yetinme şebnemi de çağır yiyin beraber :(((

feanor dedi ki...

//kayra: yüzüne de brush dayamışlar zaten. :// ayrıca yeni nickine bir türlü ısınamıyorum, neden acaba :)

//beenmaya: kuzum sen ne zaman bu kdr kıskanç oldun hahhahah :D ben bi geliiim sana ne paella'lar ne tartiflette'ler ne spanish omelette'ler yapıcam :D sabır :P

beenmaya dedi ki...

ben bilmem :(((

feanor dedi ki...

//beenmaya: ay bey de yok ki, o bilsin :D

sana getircem burdan bi tane paket yaptırıp.

beenmaya dedi ki...

valla onu da bilmem. zira biriniz -o bilir kendini- gitti eli boş geldi o nedenle güvenim kalmadı size :(((

feanor dedi ki...

//beenmaya: OBK -OBilirKendini- hep öyle zaten. anca kendine anca kendine :D

bak ağustosun sonunda benim İspanyollar geliyo. 23ü var 27si var; uzunu var kısası var; hamaratı var, seksisi var; seç beğen al yavru :D

üstelik hepsi de hetero; sırf senin için ellerimle seçtim Linköping'in öğrencilerinden :D

sen de bi şebnem tanıyanı bulursun artık :P

beenmaya dedi ki...

hohoyt yaşasın o zaman. o -kendini bilen de- sesi çıkmıyor ama çatlasın madem :)))