11 Mayıs 2012 Cuma

'Cuz Boys Don't Cry...

Boys Don't Cry by Norman Palm on Grooveshark 

 Naber gen$ler?

Bu satırları evden yardırıyorum, boxerım var üstümde böyle; gittim poğaça aldım, yanında sütlü kahvem falan... hayat güzel aslında lan.

Ana teması “Merhaba ben 15 yaşında ergen kafasıyla çok acı çekiyorumssss” olan son yazımdan sonra bir süre daha debelendim. Ağladım, sızladım. Böyle; iş yerinde mutluluk oyunları oynamacalar, işten dönünce kendini eve kapatmacalar, telefona bakmamacalar falan. Sonra dedim ki kendime; DUR LAN GERİZEKALI DİNGİL...

Ben 3 aydır kötüydüm aslında, kaza geliyorum demez ama depresyon der. İlgilenmeyince pis girdi, Jonah Falcon gibi. (üşenme, googleit, çok da ayıp değil.) Önemli olan sebebini bilmek ama, sebepten kaçabilmek değil.

Fark ettim ki beni mutsuz eden şey işim, iş yoğunluğum, o yoğunluğa karşılık aldığım maaş, o maaştan aldığım tatmin...Türkiye’nin en süpersonik şirketlerinden biri diye anılan şirket ebemi düdüklüyormuş meğer dostlar. Bir süre kararsız kaldım, kariyer miii, hayat mı, kariyer miiii, hayat mı... Bastım lan istifayı sonra! Sadadadsadasdasf. Bildiğin dedim ki ben 2 hafta sonra çıkıyorum, skerler bebeğim! O gece CVmi güncelledim, ertesi gün istediğim 6 yere başvurdum, 2si askerliğin yaklaştı dedi istemedi; 2si senior arıyoruz dediler, akıllarındaymışım; 1i teklif verdi öptümkibbye dedim, 1i de TAM İSTEDİĞİM iş için maaşıma TAM %60 zam yaptı. Tamam dedim ya ben de, canımsın sen dedim, gel beraber mesut olalım dedim.

21 Mayıs’tan itibaren, bir adet Junior Business Analysis Consultant’ım. Çok fiyakalı isim lan. Anneeeaa ben analist oldum.

O değil de ANAL-ist. Asdksadkjhasdjhaskjdhaskj. Neyse.

Benim önümü görmeye ihtiyacım var aslında. Hedefler koymak falan filan. 3,5 senelik, dış etkenlerin çok da değiştiremeyeceği kararlar aldım. Profesyonellik için gereken sertifikalardır, Boğaziçi’nde yüksek lisanstır. Böyle şeyler. Kısmetse neden olmasın?

3,5 senenin ardındansa gideliiiim buralardaaaan, dayanamıyoruuuuuum.

 Bu arada Iphone 4s aldım ben. Biliyorum 5 çıkacak. Biliyorum Galaxy S3 geldi geliyor. Ama ben mutluyum dörtesimle, düzeyli bir ilişkimiz var, alarmları Siri’ye kurduruyorum, kurunca tenkyu falan diyorum.

Aramızda kalsın ama, arada da ekranını yalıyorum... kıpsle.

Bugün İzmir’e gidiyorum bir de... 5 gün kadar tatil yapıyor olacağım, beni özleyin bence, mucuk.

---------------
 
Görsel: 9gagten aldım
Şarkı: grooveshark; Norman Palm - Boys Don't Cry (youtube'da dinlemek için tık)

4 yorum:

Rüzgarın Rüyası dedi ki...

O karar döngüsü ne pis bişeydir. Sonlandırman süper olmuş. İzmir hafif depresif,bunalımlı.Hava bok gibin yanarlı dönerli.Haberin olsun :) İyi tatiller...

feanor dedi ki...

/* Rüzgarın Rüyası: Evet hava biraz kötüydü ama ıslana ıslana eğlendik diyelim :) Sonlandırdım, çok güzel oldu :) Teşekkürler ^^ */

Adsız dedi ki...

ahahah nöbette bloguna sarıyor "anaa bunu hiç anlatmamıştı göt" nidalarıyla okuyorum da okuyorum yazılarını. sen kimsin dersen şu allahın belası bayram gününde NÖBET tutan ezgiden başka arkadaşın yoktur heralde.

feanor dedi ki...

/* ezgi: yeni gördüm lan yorumları. 312312 gündür girmiyorum sanırım buralara. :D Başka nöbet tutan arkadaşım? Hayır, yok. Sanırım olmayacak. Seni bu yüzden seviyorum! sddasdad öperim bebelak! */