8 Mart 2011 Salı

Olursa Olmaz, Olmazsa Olur.



Merhaba, ben sabreden derviş(imsi). Muradıma erdiğim yönündeki tüm söylentiler ne yazık ki yalan, şirinlere ne kadar inanıyorsanız; beklediğinizde gerçekleşeceğine dair tüm söylevlere de o kadar inanın.

Hayatının en verimli ve verebiliriteli yıllarını sadece bir adamı severek geçirip, olası ikili ilişkilerin tümünün köküne kibrit suyu dökmüş bir genç olarak tek söyleyebileceğim şey aşkın bir strateji oyunu olduğudur.

Oyunun kuralları çok basit; ipleri eline alan kazanır, ipleri ele verenin eline verilir. Bu veriştirmece oyununda taraflardan biri kazanana kadar zevklidir bu oyun. Ama biten bir oyuna tekrar başlanmaz; zira eskilerin de dediği gibi; aynı nehirde iki kere yıkanılmaz, güle başka isim versen değişik kokmaz, eski kaşardan tost olmaz, hatta exten next olmaz (falan yaağne.)

Bunca zaman heyecanla bekleyenler, şimdi gönül rahatlığıyla BEN DEMİŞTİMleyebilirsiniz. Biliyorum, demiştiniz. Aferin size. Aferin bana.

Hayatımda başıma ne geldiyse “içimde kalacağına götümde patlasın” mantığından dolayı geldi.

Alkışlarla değil, patlaklarla yaşıyorum…

Ve çok acı çekiyorum.

- - -

Görsel: deviantart; Shingle by s0n-et-lumiere
Şarkı: grooveshark; The Morning Jacket - Dondante

32 yorum:

Büşra Bayram dedi ki...

sanki kendimi okudum :/

f dedi ki...

Aramıza hoşgeldin.

feanor dedi ki...

/* Hayal Meyal: Aramıza hoşgeldin :) */

feanor dedi ki...

/* F.kie: eneeee adın değişmiş senin. */

agin dedi ki...

ben demiştim demek bekara karı boşamaya benzer..acı çekiyorsun ama öncesinde de çekiyordun..öyle okuduk zira..en azından kafandaki soruların yanıtını aldın..birşeylerden daha eminsin..okuduklarımıza göre..

eski kaşar tost olayında muhalefet şerhi koyacam..o konuda özel çalışmalar yaptım..ve eski kaşardan en fes tost oluyor..

feanor dedi ki...

/* agin: muhalefet şerhini yisinler senin. Ben eski kaşar sevmem. Küflü küflü. Kötü. Ama çocuk yapsa yerim :D Valla da yerim billa da yerim. :D askjasdlk. */

agin dedi ki...

lastik gibi olanlardan seven zamane gençliği..çocuk yapsa yerim..asla yiyemeyeceğim demek mi..yapar belki..

feanor dedi ki...

/* agin: Yok hoca ben daha karışık seviyorum. İnce doğranmış kırmızı biberli, ketçaplı falan. Fenayım tost konusunda. Ayrıca Adam'dan geçmiş bence. Son topu yine ona attım ama aramaz olm. N'apıcan kısmet. */

agin dedi ki...

ketçapsız güzel olabilir..kavurmada at içine..bu ülkede tost konusunda namlı insanlar var..(bkz:çağla şikel)
çocuk zamanında barış mançoya katılmış galiba zira adam olmuş..
kısmet..ner verirsen elinle o da gelir seninle..ev alma komşu al..(bkz:nasihat)

ben sıramı savdım başka bloggerlar yorum yapcek artık..

feanor dedi ki...

/* Agin: Tostla ya da tostlu bir vukuatım olmadı neyse ki. Hangimiz Barış Manço'ya katılmıyoruz ki? Nasihatlerin FENA.

Başka bloggerlar için de... Amintobello. */

beenmaya dedi ki...

valla ben de agin'e katılıyorum. şu zamana kadar çektiğin acı içinde hep bir neye niyet neye kısmet halleri olan, bir umut taşıyan bir acıydı ki sırf bu yüzden güle oynaya bile çekilebilirdi. çekile çekile bitip tükenecek, en azından ağrısı sızısı azalıp içerde bir yerde arada sızlayan bir iz olarak kalacak cinsten değildi.

ama şimdi öyle mi ya. lap diye oturdun poponun üzerine. acı sandığın ne varsa hop paramparça oldu ellerinde. işte asıl şimdi başlıyor feanorum çekeceklerin. ama başka yolu da yok bu işin. erteleyerek, biriktirerek, bekleyerek olmadığını sen de gördün. şimdi neyi ne kadar çekmen gerekiyorsa çek. çek ki bitsin, tükensin. en azından içinde arada bir sızısıyla hatırlanan bir iz olarak yer etsin. bütün ömrüü yiyip bitirmek yerine...

feanor dedi ki...

/* Beenmaya: OF maya seni seviyorum ben. */

elif dedi ki...

yorumlara baktım daha önce söylenen şeyleri tekrar etmiyim diye ama agin ne güzel demiş ".acı çekiyorsun ama öncesinde de çekiyordun..öyle okuduk zira..en azından kafandaki soruların yanıtını aldın..birşeylerden daha eminsin..okuduklarımıza göre.."
ve evet ben de DEMİŞTİM kurcalama diye ama dedin ki olucaksa olur olmıcaksa son kalan umudum da biter kafam rahat olur. çok da haklıydın :) ben olmamasına sevindim açıkçası, exten next olaydı eğer sonunda çektiğin iki yıllık acının tekrarlanma olasılığı da çok yüksekti çünkü. şimdi çok daha kısa sürücek ve siliceksin herşeyi. ben inanıyorum sen de inan bebişim..

feanor dedi ki...

/* Elif: Valla inanıcaz artık başka yolu yok :) Sen yanımdasın ya, hayat güzel. */

y. dedi ki...

geldim gittim, on kere okudum,sinirlendim üzüldüm.
ne yazsam bilemedim. hissetme diyecek halim yok ama çözümsüzlükten kafam patlıyor şu haline. bahar geliyor sen bir aşık olsana...

feanor dedi ki...

/* y: Hayatımda bir kere aşık oldum. Bir kere de aşık olur gibi oldum ama yemedi. Baharlar bana yaramıyor. Zaten kendimi yemeye verdim. Bahar gelince g.tüm göbeğim fırlayacak t-shirt kenarlarından. Chubby sevenlere layık olacağım. Evet.

Çözümü yok. Çözüm yok artık. Senelerdir çözüm üretmeye çalışıyorum bir boka yaramıyor. Çiviyi sökecek çivi de yok. Varsa da karşıma çıkmıyor. Yalan oluyor.

of be y. Zor bu gönül işleri. Keşke biseksüel olsaydım. Hetero olsam vereceğim çok kadın var zira. */

f dedi ki...

Biraz olayın sıcaklığı geçsin iyi ki böyle oldu dersin ben dedim kendimden biliyorum 5 yıl manyak gibi katlanmışım elde var sıfır ondan bunu üzerinden attığın gün senin için şampanya patlatacağım :D

y. dedi ki...

gördün mü beybim ne biçim popülersin, istemediklerin arasında :) ah be, böyledir bu erkekler diyeceğim, sevgilim canıma okuyacak. ama böyledirler istisnalar kaideyi bozmaz, illa can yakarlar.

feanor dedi ki...

/* F.kie: Burada ol ki patlattığın şampanya işe yarasın :) */

feanor dedi ki...

/* y.: Valla son 5 senedir kadınlara karşı dürüstüm :) Gay olduğumu söyledim hep. Buna rağmen hoşlananlara karşı bir şey yapamam. E seni sadece kadınlar sevse sen hoşlanır mıydın bu durumdan? :D Sevgiline de selamlar. NE ZAMAN KAHVE İÇİCEZ? */

f dedi ki...

Ben orada olsam şampanya patlatmakla kalmam havai fişek bile patlatırım ne diyosun artık iş bulursam ne varsa patlatırız :D

feanor dedi ki...

/* F.kie: iş kolay, ayarlarız. adslkjsdal. */

y. dedi ki...

içelim ve adamları çekiştirelim, haftaya olsun, kesin olsun. ben yerden yere vurmakta basketteki kobi kadar ustayımdır. ver elime şu adamı, pestile çevireyim.

ps. bu gece y'nin çok da ciddiye alınması gerekmez zira akşam üzerinden beri içtiği beylizzzli kahvelerle şişeyi bitirdiğinden sarhoş.

feanor dedi ki...

/* y.: ağzıma sıçsa da kıyamam ben ona. Boşver, pestili falan çıkmasın, iyi olsun, mutlu olsun. Ama FENA ÇEKİŞTİRİRİM. O zaman deli gibi içelim, ihtiyacım var zaten.

Benle de o kadar iç. Çekilmez olalım. :) */

y. dedi ki...

bu durumda i was born ready baby:))

ps. ne aksiyonlu ya blog iki postta birden yazışıyorum. seni çok kişi gibi hissediyorum. saçmalamadan gidiyorum.

y. dedi ki...

ayrıca, kıyamamak bir yere kadar. yuh yahu, süründün hala canım diyorsun. çekiştirelim belki göbek bağınız kopar ... olamaz mı, olabilir.

feanor dedi ki...

/* y.: uyu hadi :) */

modafobik dedi ki...

Fazla melankoli gördüm yahu..
Bugün cuma, bence bu melankolileri pazartesiye sakla :)

feanor dedi ki...

/* Modafobik: Zamansız geliyor, zamansız gidiyor .) Alıştım ben artık. */

feanor dedi ki...

/* y.: ben yeni gördüm senin yorumu. Süründüm tabii ama suçlusu o değil gibi, benim mallığım. Buluşalım, konuşalım; :kalp::kalp: */

Life is Life dedi ki...

aslında kimi zaman en güzelidir "ben her şeyi denedim ama olmadı" diyebilmek, bunun için gerekli zemini sağlamak. içini rahatlatması lazım bu yüzden, sonuçları korkutucu olsa da. düşünsene, uğraşıyosun, didiniyosun, kendini paralıyosun, ama olmuyo. olgun insanlar "denedim olmadı" derken yüzeyseller hiç uğraşmaz bile. biz çiğler de böyle kuyruğumuzu takip eder dururuz işte "mağdurum da mağdurum" diye diye.

bazen de hiç ellememek, hiç dokunmamak, uyuyan yılanı (veya ayıyı, öküzü, montofonu) uyandırmamak en iyisidir. 2-3 sene boyunca sağda solda görüp dibinin düştüğü insanla ilgili olumsuz duyumları dikkate almak yerine gidip o insanın koynuna girmek, gözlerinin içine içine bakmak, mutlu hissettirecek biçimde dokunmasına izin vermek hayatını altüst edebilir insanın. bunun örnekleri çevremizde de mevcut, içimizde de.

geçecek, gün gelecek geçecek.

(yazdığım bu iki yorumdan sonra kim olduğumu çıkarmışsındır sanırım (: )

feanor dedi ki...

/* Life is Life: Geçeceğini biliyorum :) Buna inanıyorum. Tek bir kıvılcıma bakıyor ve o kıvılcım için hazırım artık. */