18 Şubat 2009 Çarşamba

Blog Ödülümsüsü


Bekleşen 3 adet mimim var ama önceliği bu furya yok olup gitmeden ödül mimine vermek istedim :)

Sevgili noir vermiş bu ödülü bana, teşekkür ederim çok çok; bize ödül verene ödül verebiliyor muyuz bilmiyorum, aşağıda 7 ödül verdim ama +1i buradan noir'e veriyorum :) Senin asiliğine, küfürlerine, bana kahkahalar attıran yazılarına hayranım noir, sana da hayranım aslında, kıskanırsa kıskansın elize :)

öhöm.. bunlar da benim diğer ödüllerim :)

1) ilk olarak, theasaurus ; bu blog işine senin sayende bulaştım; bir blog açmadan önce bile yazılarını, şiirlerini takip etmekteydim; hala da aynı keyif ve hayranlıkla okuyorum, sevgiler Polonya'ya ve sana memleketinden...

2) beenmaya'm; kırmızı'm, güvercin'im :) blogumu açışımın ilk haftasında tanıştım seninle yüz yüze ve harika vakit geçirdim, beni nasıl cesaretlendirdiğini hatırlıyorsun değil mi o gün yazmam için? :) Okuduğum her yazında, çocukluğunda bile, kendimden bir parça buldum. Her yazımı dikkatle okudun, her yazıma yorum yaptın; hoşlanmadıysan eleştirmekten hiç kaçınmadın. O harika karalamaların ve bana çok şey katan yorumların için bu ödül :)

3) brajeshwari; benim için huzurun ardına kadar açık kapısı olan kadın... Blogta karşılaştığımızdan beri, okuduğum her yazında, ne kadar mutsuz olursam olayım, huzur doldu içim. Yazdığın yorumlar bile sakinleştirdi beni, çoğu zaman özeleştiri yapmamı sağladılar hatta. Sen, yazıların, yorumların; iyi ki varsınız... :)

4) LaL; karanlığın kraliçesi... Okuduğum bir çok blogtan farklı senin blogun; ve senin yazılarında, okuduğum bir çok yazının aksine kendimi bulmuyorum. Ama seviyorum, biliyorsun ki çok seviyorum; çoğu zaman kurduğun cümlelere hayranlıkla bakakalıyorum, içimde uslanmaz bir depresif yatıyor benim, ve bu yüzden bazen hüzünle bile mutlu oluyor bedenim. İyi ki yazıyorsun, sevgi arsızı Lal'im.

5) Karoshi; önceki blogunu yakalayamadım; şimdi takip etmeye çalışıyorum herbir şeyini. Yazılarında bulduğum o saf içtenlik içimi ısıtıyor benim, o yüzden her daim keyif alıyorum seni okumaktan, sen de varsın iyi ki :)

6) Eğrelti; sen de ilk takip ettiklerimdensin, elimden geldiğince yazdığın her şeyi okuyorum, kendine ait yazma stilin, kim okur ne der takmadan istediğin her şey hakkında yazışın ve düşüncelerinle hep keyif verdin bana. Şimdi hayatımdasın, seni hem okuyor, hem dinliyorum. Çok daha fazla anlam kazanıyor okuduklarım o yüzden. iyi ki varsın kuzucum; kuzum olduğundan değil, bağımlılık yapıp kendini okutturduğun için, bu ödül senin :)

7) Fiktirella; sessiz sedasız izliyorum ben seni; belki her yazına yorum bırakmıyorum ama emin ol çok seviyorum yazılarını. Hem yazılarına, hem de bayıldığım sayfa tasarımına bu ödül, sen de iyi ki varsın :)

Bunun dışında, izlemeye aldığım herkesi aksatmadan okuyorum; bunlar aslında aklıma gelen ilk 8i, beenmaya'nın umur listesine yaptığı gibi, hepinize ödül vermem gerekir asıl; yalnızca mimin gereği yerine gelsin istedim. O yüzden hepiniz iyi ki varsınız, hepiniz iyi ki yazıyorsunuz :)

Eh, şimdi gidip haber vereyim ödül sahiplerine,

sevgiler efendim.

6 yorum:

Karōshi dedi ki...

Teşekkür ederim Feanor'cuk:) Saf içtenlik demek hmmm... Saf mıyım oğlum ben?. Cık cık cık... :) Öptüm seni koççaaamannnnnn:)

beenmaya dedi ki...

birşeyi biliyoruz da söylüyorüz değil mi yaz yaz diye :)))

ödülün onurdur benim için canım benim sağolasın. öperim o güzel yüreğinden...

Brajeshwari dedi ki...

cicisin çok.

ödülümü aldım,baş köşeye koydum,en rahat zamanimda ödüllerimi vereceğim..

feanor dedi ki...

//karoshi: o anlamda demedim annecim olur mu öyle şey :P

//beenmaya: hihi yüreğimden öp benim :)

//brajeshwarim: sen de cicisin :))

bu arada şubat başından beri depreşik olmayan ilk yazım, sefam olsun :P

LÂL dedi ki...

Karanlığın kraliçesi :) seni seviyor...

Damlo dedi ki...

teşkür meşkür :D:D