26 Eylül 2011 Pazartesi

İstanbul'u Dinliyorum, Metrobüsün Kliması Kapalı...



Yalnızlık güzel şey aslında... Güzel şey yalnızlık. Çünkü bekarlık sultanlık falan hani. Ne bileyim yalnız kalınca pişiyorsun falan ya, hatta kendini daha büyük mutluluklara hazırlıyorsun, kendi özünden göklere yelken açıyorsun, kendini kendinde buluyorsun; şarkılar çok daha gü... mna koim, sik gibi bir şey yalnızlık.

Eski şapşal hallerimi özlüyorum bazen, önüme gelenden hoşlanabilmeyi; bir çift güzel söze tav olabilmeyi, 2. günde “Ben aşık oldum Ayşe/Fatma/Hayriye, haydi çiftetelliye!!” demeyi... Şimdilerde sanki bulunmaz hint kumaşıyım da; armudun sapına, üzümün çöpüne, Adonis kaslı ateşli delikanlının mini-çüküne takıyorum. Sonuncusunu salladım, ama sallamamış da olabilirdim, bunu benden beklerdin itiraf et; şimdi yasla başını degajeme doğru... bebeğim.

“İş hayatı insana kilo aldırıyor” gibi bir cümleyle söze devam ettiğim takdirde ebeme çok güzel iğnelemelerde bulunacağınızı biliyorum; zira farkındayım, lafı döndürüp dolaştırıp kiloya getiriyorum, adeta bir kısır döngüye sokuyorum, kısır demişken geçen Cumartesi jübile niyetine kısır yedim çok güzeldi. Kıssadan hisse fuckyeahyinerejimdeyimcanlar.

Tanıştığım herkesin bana “AYYYY pazarlamaya geçmelisin seennnn!!!” demesi kanıma dokunuyor. Ben o kadar sene boşuna yırttım zaten arka taraflarımı bilgisayar mühendisliği okuyarak. Ben iyiyim iyi. Kısmetse bi gün pazarlama da olur, E5te olmadığı sürece her şey makul.

Bu post vesilesiyle, GTA oynuyormuşçasına otobüs kullanan asabi servis şoförümüzün bacağına işemek istediğimi hepinize bildiririm.

Gömüşürüz.

- - -

Görsel: Yeminle hatırlamıyorum; bir ara bilgisayara kaydetmişim. PARDON.
Şarkı: grooveshark; Johan - Oceans (readerda şarkılar görünmüyor, youtube klibi burada!!!)

14 yorum:

beenmaya dedi ki...

bak dediğimi unutma. kendisiylen tanışmak istiyorum ona göre :)))

Onur dedi ki...

ahaha, başlığa sesli güldüm dostum :)

iş hayatı harbiden kilo aldırıyor ama :)

Dr.eamer dedi ki...

yalnızlık kötü valla ben de özlüyorum o şebelek yüzlü zamanlarımı..

ama deli otoüs şoförleri iyidir bak;)

feanor dedi ki...

/* beenmaya: bozdum zaten rejimi. Rejime başlıyorum sonra içki içiyorum dışarda, tabii sonra patates kızartması, sonra daha fazla alkol - ve tabii ki gecenin sonunda hamburger/kokoreç/midyedolma. böhühühühühüühühüh */

feanor dedi ki...

/* Onur: iş hayatı kötü,iş hayatı kaka. */

feanor dedi ki...

/* Dr. Eamer: Kendi servisimde kemer takıyorum bazen. Ama şikayet ettiler sanırım... :( Umarım sadece yavaşla derler ve işten çıkarmazlar. */

RE-L124c41+ dedi ki...

''bişi olmaz be feanor, dünyaya gelmişsin keyfini çıkar,amaaaaan siktir et'' diyeceğim ama şimdi yalnızlık kötüdür, kelin merhemi olsa başına sürer bkz.ben. o yüzden diyemiyorum :D
şarkı da ne merettir takıldım kaldım,çok hoşmuş.
bu arada öperler ;)

feanor dedi ki...

/* RE-L124c41+: Bir süredir Johan ve Editors manyağıyım, şarkı negzel negzel gerçekten. Aman bakma yakındığıma, yalnızlık iyidir, iyi... sanırım. */

derkenar dedi ki...

uzun zamandır sana yorum yazasım var. ne yazsam derdım hıc olmadı ama şimdi kararsızım. "yazasım var" yazmak ıstedım. dönüp dolaşırken her defasında gözüme çarpıyor profıl resmın, neden bilmem afrıkaya götürüyor beni. neden bilmem.. kolay gele.

feanor dedi ki...

/* derkenar: Camel soft içip bol kahve tüketen blogger olarak hatrımdasın sen de.... Ben de ne zamandır yazacağım bir şeyler, yazmadım; ne yazacağımı bilememekten dolayı olabilir. "Her şey güzel olacak lan valla, zamana bırak bak, zamana bırakmak rulzz" desem de bi s.ke yaramayacak gibi hissediyorum.

Afrika'ya götürüyor derken? :)*/

Unknown dedi ki...

yalnızlık güzel şey, biriyle olmanın hayalini kurabiliyorsun. üstelik o hayal istediğin gibi oluyor.
sevgili maksat değil, bu bir dost ya da asimo da olabilir.
ama biriyleyken, "pardon?" diyebiliyor zihnin. "bu ne lan?"
ve beyninde çalmaya başlıyor: "başka türlü bir şey benim istediğim..."

feanor dedi ki...

/*ÇÖL: ASİMO!!! :D Garip ama ilişkilerime başlarken bi nevi hissediyorum ben, "bu adamı çok sevicem" ya da "çok hoşlanıcam ama hiç sevemicem" gibi... öncesinde ikinci şıkkı hissettiğimde de sevgili oluyordum. Şimdi istemiyorum onu. E ilki de pek çıkmıyor.

Bazen ömrüm o şarkıyı söyleyerek geçecekmiş gibi geliyor... */

Günlük Ayracı dedi ki...

çöl, negzel demişin öyle. hani "i may look calm, but in my head i've killed you three times." gibi bişi bu da. şizo bi kişilik büyütüyorum içimde misal. tanıştığım erkeklerle ben daha hayatıma dair bi kaç detayı paylaşırken o kurnaz zihnim çoktan adamları eve atıp, işi bitirip, o da yetmezmiş gibi oturup üstüne sigarayı yakıyor, ve pöfür pöfür içiyor. beynim benden çok daha sınırsız ve hızlı. belki de bu yüzden hayata uyum sağlayamıyorum, kendi başınayım, başına buyruğum, odaklanamıyorum, odaklanınca bokunu çıkarıyorum... evet, feyağnor beyefendiylen ikimiz de yalnızlık düşüncesinden bile şey ederiz, ama sanırım kıvama geldik feanor. anlattığın semptomların aynısı bende de var ne yazık ki. beğenemiyorum, takacak bi kulp buluyorum mutlaka. eskisi kadar masum değilim sanırım. korkuyorum ben benden.

feanor dedi ki...

/* Günlük Ayracı: Masum diiliz, hiçbirimiz G.A. bey... Ben o kadar zamandır kimseyle bişi yapmadım ki yolda önüme geleni beynimde soyuyorum... Kıvamda mıyız, kıvamsız mıyız bilmiyorum ama bi s.kime benzemeye başlıyoruz bence. */