9 Nisan 2011 Cumartesi

Ufak Bir Rica...



Farklı. “Ama bu sefer farklı…” farklılarından değil bu. İlişki kavramımı kökten değiştirecek kadar farklı… Gün boyu gülümsemekten yanaklarım ağrıyor şimdilerde, birinin beni en şımarık, en ilgi bekler, en ilgiye boğar, en çocuksu halimle sevebilmesi garibime gidiyor; “Niye kaçmıyor?” diyorum bazen, “Neden daha fazlası için teşvik ediyor?”

Stratejik oyunlardan o kadar sıkılmışım ki – ve o oyunlarda öylesine yeteneksizmişim ki.

Birinin beni vücudumla barıştıracağını hiç düşünmemiştim şimdiye kadar. Kompleks sahibi olduğum onlarca şeyin bu kadar beğenileceğini… 83 kiloydum tanıştığımızda, hayatımda hiç görmediğim bir değer… Sonuç? Kilo veriyorum, üstelik rejim yapmadan ve hatta 3 yıllık aşçılık deneyimi olan birinin yaptığı yemeklerle. Komik… Çocuk’un 3 kilo aldığımda bile göbeğime laflar sokuşturduğunu düşünürsek…

Mutluyum ben, çok mutluyum. “Aşık oluyorum sanırım…” dediğimde “Oluyorum’u mu kalmış?” diyor insanlar. Kalmamıştır belki de… Belki gerçekten birbirimiz için yaratılmışızdır, kimbilir?

Gidecek diye çok korkuyorum. Çalışma izni verecek bir şirket çıkmayacak, canına tak ettiği için İtalya’ya geri dönecek diye. Bir yandan öylesine pozitif olmaya çalışıyorum ki yanında, “Olacak, göreceksin; gri bulutların ardında güneş bizi bekliyor…” diyerek. Mayıs sonuna kadar gelir mi ki o güzel günler?

HAYAL: Eğer iş bulursa, ağustos sonu gibi aynı eve çıkarız belki. Ardından pazarları dost muhabbetleri eşliğinde brunch keyfi yapmacalar, pizzalı/makarnalı partiler düzenlemeceler; her geceye onla veda edip, her sabaha onla başlamacalar; öten kuşlar, açan çiçekler, gökkuşakları.

HAYAL KIRIKLIĞI: Eğer bulamazsa… kötü.

Hayatımda ilk defa bir şey için “bir şeye” dua ediyorum, o “şeyin” ne olduğunu bilmesem de. Allah’a, Ateş’e, Buddha’ya, Enerji’ye, Güç’e, Kendiniz’e…neye inanıyorsanız inanın fark etmez. Bir şekilde, insanların güzel dileklerinin hayatımızı değiştirdiğine inanıyorum ben. O yüzden, beni azıcık olsun tanıyor, azıcık olsun seviyorsanız; siz de lütfen dua edin benim için; inandığınız herhangi bir şeye; benim, onun, BİZİM için.

Kucak dolusu sevgiler… herkese.

- - -

Görsel: deviantart; Italy by traevoli
Şarkı: grooveshark; Nina Zilli - 50mila

13 yorum:

agin dedi ki...

her şey güzel olsun o zaman..artık zamanı olsa gerek senin için de..güzel olur inşallahülazim;)

feanor dedi ki...

/* agin: Bence de geldi artık zamanı :) Kaç sene oldu; acı çek, acı çek, nereye kadar? :) Amintobello ki! */

RE-L124c41+ dedi ki...

la vallaha gülümseyerek yazını okudum varya :)
sen içini ferah tut nasıl olsa ayakların yerden kesilmiş bile :)

feanor dedi ki...

/* RE-L124c41+: ^^ Evet. Ama iş sorunu gündemde işte. Residence permit şeysisini değiştiren mercilere lanet okumaktayım!! :/ Böyle her sabah kariyer.net'ten moda tasarımı ilanlarına bakıyoruz. Umarım bir şeyler olur <3 */

beenmaya dedi ki...

o hayal kısmı var ya hayal olarak kalmasın, tez vakit gerçek olsun!

umuyorum, diliyorum, dua ediyorum, istiyorum, niyetleniyorum artık ne varsa...

feanor dedi ki...

/* beenmaya: ben de umuyorum, diliyorum, istiyorum, niyetleniyorum canım. Bulutlar gitsin, güzel günler başlasın... :) */

Unknown dedi ki...

Tum hayallerin gercek olsuuun :)

brT* dedi ki...

annem ne zaman birinin falına baksa eğer çıkmazsa ben bu işi bırakırım derdi.eğer hayalin gerçekleşmezse ben bu işi bırakırım lan!dua mua etmem bundan kelli.

ekin dedi ki...

en son burda bırakmıştım. hala burda. neler oluyor bayım gelip bir anlatsanız?

modafobik dedi ki...

Nerelerdesin kaybolduuuuuun ?

feanor dedi ki...

/* Nazlı: Olmadı ya... */

feanor dedi ki...

/* brT*: Kötü haber. */

feanor dedi ki...

/* Matmazel & Modafobik: Geldim, kaçıyorum. Kariyer yapmaya gittim, dönücem. */