30 Aralık 2010 Perşembe

Ne Yerim, Ne De Yenim Dar Gerçi Ama..?




“Bunun yanında, tartışarak bittiği için gerçekten üzüldüğüm insanlar da var. Tüm bu anlattıklarımı ilk fark ettiğim günlerde, gazabıma uğrattığım, karşılığında gazabına uğradığım kişiler. Günün birinde, karşılaşınca, sarılacağız ama onlarla, farkındayım bunun; eminim ki, onlar da farkında… ;)” yazmışım bundan yalnızca 1 ay önce.

“İnsan Sarraflığı ve Davranış Analizi” konusunda Yetenek Sizsiniz Türkiye! Ben o kadar acınası bir çömezlikteyim ki bu konuda, Acuncuğum ve diğer iki mal bile anında X’e basar, beni men ederlerdi yarışmaya katılmaktan.

Oynamak istiyorum aslında  ben! Ne yerim ne de yenim dar; ama siz oyun bitti deyip koca bir noktayı koyuyorsunuz sol göğsüme. “Biz hiç yorulmadık, biz hiç yenilmedik desem, yalan. Oyuna devam!” demek isterdim ben, ama "sizin de yumruklarınız vardı."

Ben artık 3. tekil şahısım hayatınızda; dolayısıyla bana tek bir yemek düşer.

Mutluluklar o yüzden bayım - ve iyi günler.

- - -

Görsel: Deviantart - kimcats

2 yorum:

beenmaya dedi ki...

sen yenilgi denen kavramın altından yengiyi de çıkartmayı bilensin. sen sol yanından bakansın hayata her şeye rağmen. o yüzden sen 3.tekil olarak kal tam da orada. bırak onlar tarafından 2.telik özlensin!

feanor dedi ki...

/* beenmaya: Yenilmedim ama kaybettim. Bazı adamlar var ki hayatımda, sevgililiklerine inanmasam da dostluklarına olan inancım o kadar sağlam ki, yenilmeyeceğimize o kadar inanıyorum ki; "yenildik" deyince onlar, çok acıyor baktığım o yer. Keşkeler başlıyor ardından, ahlar başlıyor. Ama gidenlerle yaşamayı öğrenmem lazım, "kötü eğitim" de olsa, eğitim sonuçta.... */