10 Aralık 2010 Cuma

Aşk Tesadüfleri Sever, Ben Mehmet'i.



**  Dünya çapında, insanlar Jacob ve Edward Team oluşturadursun ben Mehmet Team’deyim. “iyi” de deseler, “boktan” da deseler gidip görürüm Aşk Tesadüfleri Sever’i. Zaten son günlerde Mehmet Günsür hakkında fena rüyalarım var. ÇOK FENA.

**  Hüner Coşkuner ne içtiyse ondan istiyorum. İddialara göre Wikileaks’in henüz açıklanmamış belgelerinde bu konuya da değiniliyormuş ama, bence Hüner Coşkuner kafası, “Ben Tekim!” diyen Melek Yargıcı kafasıyla beraber bu ülkenin sahip olacağı en güzel kafalardan. Bu Cumartesi yeterince içebilirsem, “Ben bakirim!” diye bağıracağım Taksim’de! Kılıçdaroğlu belgelerle gelse bile, İSPATLAYABİLİRİM.

**  Elif Şafak’ın Firarperest’ini okuyorum. Roman, öykü ve çizgiroman okumayı seviyorum ben; nadiren de şiir. Bu kitap deneme olduğundan mıdır bilemedim ben onu ama okurken haz alamıyorum. Okumuş olmak için okuyorum. Üzdün beni Şafak, öptümkibbye.

**  Geçtiğimiz günler boyunca televizyon karşısında ağladım ben, bunu sömürü olsun diye söylemiyorum, bildiğin, oturup, hüngür hüngür ağladım. O yüzden artık izlemiyorum ana haber bültenlerini, gazeteden okuyunca daha az bozuluyor sinirlerim. Öğrencilerin yediği biber gazları, ağzı burnu dağıtılan o çocuk, bebeği dayakla düşürülen genç kız, halkımızın kızın dayak yemesini değil, bebeğin gayrimeşru oluşunu eleştirmesi, “dayağı haklı gösterme” çabası… Hepsi, her şey kanımı dondurdu. Neticede, Burhan Kuzu’ya atılan yumurta ve tuvalet kağıtlarını çok şık buluyorum. Ama konfetilere yazık olmuş. O öğrencilere “ Yumurtaları atacaklarına yeselerdi, biraz beyinleri gelişirdi, beyinsiz bunlar!!” diyen Burhan Kuzu: sana laflar hazırladım.

**  Bugünlerde bana inme değil, indie iniyor. Sevdiğiniz indie gruplarından örnekleri, yorum bölümüne yazsanız, şu fakiri sevindirseniz, bence on numero olur.

**  Ders çalışmaktan Road Runner hızıyla kaçtığım günler ardından, bu yazıyı bitirince teze devam etmeyi planlıyorum. Hepinizi bal gıdıktan öpüyorum.

4 yorum:

beenmaya dedi ki...

ÇOK FENA deyince geldi aklıma bana da yazmıştın bunu ne yaparsın diye sorunca sana ÇOK FENA düşüncelerim var diye :)))

feanor dedi ki...

/* beenmaya: HAHAHAHAHA yok, bizden anca The L Word'e senaryo çıkar yafru :D */

y. dedi ki...

önce bu balkaymak tadında yazdığın yazıdan ötürü seni öper, tezi tez zamanda halletmeni dilerim. hani yardım neyin şeyse, yettim diye koşabilirim de.

acep burhan kuzu yiyemediği lop yumurtalar yüzünden mi hu halde, fena halde üzüüyorum kendisi için. birde nacizane e.ş yi hiç sevmem niye bilmem mış gibiye gıcıım var sanırım ondan.
ayrıca bu saatte içtim rakıları, indie yok ama müzeyyen senar veririm istersen.

feanor dedi ki...

/* y.: Yardım uygulama kısmında çok lazım olacak. Data Mining'den anlıyorsan, beklerim! :D Burhan Kuzu'ya daha başka şeyler atmak/attırmak lazım. Bu konuda aklımda fena fikirler var ;)
Müzeyyen Senar'dan Sarı Kurdelem Sarı'yı biliyorum, hatta Şebnem Ferah backvocal yapıyor, yerim.
Ben bu akşam depresifim. Adeta bir poh poh perisine ihtiyacım var. İç güzelliğimi bilemem de, dış güzelliğim ne olacak harbiden bilemiyorum. */